textour2023

Terug naar agenda

Week van de Circulaire Economie

Het evenement

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Professionals organiseren van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2024 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Dit gebeurt vanuit verschillende circulaire hubs verspreid over het hele land en natuurlijk bij bedrijven, organisaties en ondernemers op locatie.

Programma:

Ontdek het programma voor De Week van de Circulaire Economie 2024! Verken diverse evenementen verspreid door het hele land, variërend van workshops en rondleidingen tot (online) lezingen en nog veel meer.

Klik hier voor het Programma 2024

Over de organisator

Wie wijn we?

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Datum

maandag 11 maart 2024

Duur

6 dagen

Voorwaarden

Vrije inloop

Locatie

34 hubs verspreid over heel het land

Categorie

Info

textour2023
Volg deze deelnemer via
Website Facebook