textour2023

Terug naar agenda

Project Fabraa, La Poubelle & Schakelcollege

Het evenement

 

Het Schakelcollege;

“Een school met bijzondere leerlingen”

“Het Schakelcollege in Tilburg is een school voor leerlingen die minder dan twee jaar in Nederland zijn in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Deze leerlingen beheersen niet of onvoldoende de Nederlandse taal.”

La Poubelle 

Voor mens & milieu

Kleding, meubels, speelgoed, apparatuur… je vindt het bij La Poubelle. En wil je van spullen af? Dan breng je het bij ons of we halen het bij je op. Wist je dat er naast de kringloopwinkel een fietsenwerkplaats, houtbewerkingsplaats en atelier VERHIP! is? Hier werken medewerkers aan het opknappen, repareren en hergebruiken van spullen waar afstand van is gedaan. Ook medewerkers voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is. Bij La Poubelle hebben ze een ontwikkel- of werkplek en doen ze mee! Goed voor mens en milieu.

 

Fabraa 

In ons assortiment vindt u stoffen met een geweten. We brengen materialen die anders de wereld zouden vervuilen, terug als mooie en duurzame meubelstoffen. Stoffen met een prijskaartje dat uw klanten niet zal afschrikken. We geloven dat duurzaamheid evenveel met prijzen als met idealen te maken heeft. Omdat voor echte verandering grote getallen nodig zijn. Dus als het duurzaam maar niet betaalbaar is, zal er niets veranderen. Wij maken van duurzaamheid een gemakkelijke keuze!

Snens 

SNENS gelooft. In de kracht van kunsteducatie. In het belang van creativiteitsontwikkeling. In creativiteit als communicatiemiddel. Samen bedenken we iets dat werkt. Maatwerk dus. Een plan dat verlicht, verrast, verwondert en verrijkt.
Dat is de kunst. Onze kunst.

 

Datum

maandag 15 april 2024

Duur

6 maanden

Voorwaarden

Gratis

Categorie

Projecten