textour2023

Terug naar agenda

FASHIONCLASH Tilburg

Het evenement

FASHIONCLASH (voortaan FC) gelooft in de positieve bijdrage die de kunst van mode kan leveren aan de mens, cultuur, planeet, milieu en economie. FASHIONCLASH Tilburg evenement toont het werk van een nieuwe generatie makers met een missie om bij te dragen aan een schonere, gezondere en veelzijdige (mode)wereld. Deelnemende makers zijn werken verantwoord en duurzaam, zowel met omgang van materiaal en textiel als met relevante thema's die ze met hun werk agenderen. Tijdens het evenement kun je bijvoorbeeld Who cares what you wear? bijwonen, een interactieve theatervoorstelling (vanaf 10+) over mode en duurzaamheid of de Talk over inspirerende initiatieven rond jongeren participatie en talentontwikkeling.

Datum: zaterdag 2 maart 2024
Tijd: 12.00 – 20.00 uur
Locatie: Theater De Nieuwe Vorst, Willem II-straat 49 5038 BD Tilburg
Toegang: Alle programmaonderdelen kunt u gratis bezoeken. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden voor de gastenlijst van de voorstelling(en) van 'Who cares what you wear?' , Talk: Sociaal (mode)design door middelen en de performance van The CLASH House.

FASHIONCLASH Tilburg is gratis toegankelijk, maar voor sommige programmaonderdelen is het nodig dat je ons vooraf laten weten of je erbij bent (i.v.m. zaal capaciteit). Dit doe je door je aan te melden via onze website voor de gastenlijst van het programmaonderdeel.

Theater De Nieuwe Vorst ligt dichtbij (± 5-10 min. lopen) bij treinstation Tilburg. Komt u liever met de auto, dan kunt u uw auto op loopafstand van Theater De Nieuwe Vorst parkeren in parkeergarage Pieter Vreedeplein. Parkeergarage Pieter Vreedeplein beschikt over 780 parkeerplaatsen en beschikt tevens over een gratis fietsenstalling.

Datum

zaterdag 2 maart 2024

Duur

12 uur

Voorwaarden

Aanmelden via eigen site

Locatie

Theater De Nieuwe Vorst, Willem II-straat 49 5038 BD Tilburg

Categorie

Expo

textour2023
Volg deze deelnemer via
Website Facebook Linkedin Twitter Instagram